Två hjul på vägen

Moped

Att köra på två hjul är kul

Egentligen spelar det ingen roll om det är en motorcykel eller en moped. Det är roligt att köra alla fordon på två hjul. Å ena sidan känns det extra maffigt att känna en kraftig motor mullra mellan benen. Men å andra sidan kan det ibland vara lika kul att köra en enkel liten moppe.

Svårt att välja mellan japansk och amerikanskt

En del personer gillar de snabba, moderna motorcyklarna från Japan, medan andra föredrar de amerikanska, mullrande Harley Davidson med höga styren. När det gäller mopeder tycker många om de klassiska svenska så kallade ”enpetarna” med bara en växel. Däremellan finns en annan klassiker, den italienska vespan. Den typiska italienska designen är svår att motstå oavsett vilken produkt det än gäller. Bilar, motorcyklar, kläder eller modeaccessoarer. Nästan alla faller för dessa klassiskt snygga produkter. Är du intresserad kan du ta en titt här.

Veteranfordon för alla åldrar

Veteranfordon drar till sig uppmärksamhet på vägarna. Speciellt när en hel karavan med liknande, gamla motorcyklar eller mopeder kör igenom centrum i en liten stad. En intressant detalj vad gäller veteranfordon är att ägaren inte behöver betala fordonsskatt. De senaste åren har intresset för begagnade fordon ökat och priserna är ganska höga.

Comments are disabled.